Vi må være tydelige

Jeg er TYDELIG på hvilke fond jeg vil anbefale mine kunder
Det setter kundene pris på 🤩 

Våre rådgivere må en være tydelig på anbefalinger

Tydelige råd

Som rådgiver er det viktig at vi sammen med kunden “rydder opp” i alle inntrykk vi får i mediehverdagen omkring økonomi. Grunnlaget for et råd er alltid samtalene om kundens behov, mål med verdier og tryggheten som søkes. Når vi i etterkant gjør en anbefaling, er det basert på vår kunnskap og kompetanse innenfor finansmarkeder, investeringer, analyser, produkt oversikter og samtaler med rådgiver kolleger. Det ligger en grundig jobb bak hvert tydelige råd.

Mange fond å velge mellom

Det er et stort antall gode forvaltere å velge mellom når det gjelder såkalte likvide fond. Forvalterne har mange ulike fond som konkurrerer med alle andre fond i verden. Jeg opplever at mange folk rett og slett blir frustrert over valgmulighetene, alle målingene og mengden data som finnes om hvert fond. Jeg møter investorer som ikke benytter fond fordi det er forvirrende og vanskelig å velge. Analyser presenteres gjerne i annonser og reklamemateriell sammen med selvskryt og premieringer.

For oss i Njord Kapitalforvaltning handler det om å følge forvaltere over tid, se på stabilitet, fasthet til forvaltningsfilosofi og en rekke andre kriterier. Ut fra det plukker vi ut forvaltere og fond som vi setter på våre rådgiveres anbefalingsliste.

Salg av egne fond

Mange som henvender seg til oss blir ekstra forvirret av at flere aktører nesten bare selger sine egne fond.... 😧 . Når banker eller andre finansinstitusjoner tilbyr selskapets egne aksjefond, obligasjonsfond og rentefond, setter de sine egne rådgivere i en vanskelig situasjon.

Interessekonflikten rådgiveren står overfor er uakseptabel i dagens marked. Det er ikke bærekraftig. Skal investeringsrådgiverne i en bank eller et finansforetak gjøre en god jobb, må interessekonflikten tas på alvor. Den må ryddes bort, og foretakene må nå innse at kundene skal tilbys det beste fondet i markedet. Interessekonflikten blir for stor for rådgiveren når det forventes at man skal anbefale egne aksjefond til kundene.


Ren Rådgivning

Det finnes flere tusen fantastisk gode aksjefond i verden. Fond som er forvaltet av svært dyktige mennesker og med gode resultater. Hvorfor skal vi da sette opp egne aksjefond i Njord Kapitalforvaltning? Hvorfor skal vi sette våre rådgivere i interessekonflikt situasjoner?

I Njord Kapitalforvaltning har vi derfor valgt å IKKE tilby egne likvide fond.

Våre kunder skal være trygg på at når vi anbefaler et aksjefond, skal det være et av fondene på vår anbefalingsliste. Det skal være aksjefond vi har analysert og fond vi har kommet frem til skal være de beste fondene for deg som kunde.

Inntektene våre er også de samme uansett hvilken forvalter eller aksjefond vi anbefaler.

Et tydelig råd fra en rådgiver i Njord Kapitalforvaltning bygger på kundens behov og rådgivers kompetanse. I tillegg kommer tillit til at rådgiveren vil det beste for deg som kunde.

Vi kaller det Ren Rådgivning.

Forrige
Forrige

Pris på våre tjenester

Neste
Neste

Hva våre kunder mener