Pris på våre tjenester

Vi gjør en justering av våre priser og har nå fått en tydeligere og renere prismodell for alle kunder. 

En TYDELIG prismodell

Justeringene gjør at du får bedre betingelser jo mer du samler av familiens formue i Njord Kapitalforvaltning.

Vi legger nå alle transaksjoner inn på din klientkonto.

Tjenester

Njord Kapitalforvaltning tilbyr tjenester som er grunnleggende for deg som skal bygge eller bevare en formue. Vi setter deg i stand til å kunne ta gode beslutninger for å forvalte din eller din families formue på en god måte. I sum er tjenestene vi tilbyr viktige elementer for at din investeringsreise skal bli best mulig og at du med sannsynlighet når investeringsmålene du setter. Du kan se oversikten over tjenester på våre pris sider her.

KLIENTKONTO

Klientkontoen blir nå en konto der du enklere får oversikt over alle transaksjoner. Her vises penger du har overført, investeringene du har foretatt, utbetaling fra investeringer, evt. utbytte du har fått, kostnadene du betaler og returprovisjonene som vi betaler ut til deg. Alt på ett sted, oversiktlig og greit.

EN REN PRISMODELL

Klientkontoen blir en samling av alle transaksjoner og den største endringen i prismodellen er at vi går over til månedlig trekk av kostnadene direkte fra klientkonto. Det innebærer en bedre oversikt over inntekter og kostnader ved å benytte Njord Kapitalforvaltning sine tjenester. Samtidig slipper vi de årlige bankgiroene som sendes ut, nå vil det trekkes hvis det ikke er dekning på klientkontoen.

Satsene justeres i forhold til totalkapitalen du har i avtalen med Njord Kapitalforvaltning og du vil oppleve en justering av kostnadene du betaler avhengig av porteføljesammensetning din. Vi gjør det også nå tydeligere hvordan prisen er for porteføljer som er samlet under samme familie.

Vi setter sikkerhet i høysetet når det gjelder lagring og rapportering av data som omhandler dine investeringer, vårt system oppgraderes og vi gjør det enklere for deg som kunde å få løpende oversikt.

I tabellen nedenfor vises kostnader og returprovisjon for de forskjellige portefølje størrelsene.

Det har vært en betydelig økning i kostnader for å sikre en trygg og god lagring av data knyttet til investeringer, samt sikker og god pålogging for våre kunder. Vi har ikke justert våre priser overfor våre kunder siden oppstart av Njord Kapitalforvaltning. I mellomtiden har prisene på tjenestene vi kjøper for servicetjenestene økt betydelig i perioden. I tillegg har vi, etter stort ønske fra våre kunder, lagt ned mye ressurser i å få en god og oversiktlig klientkonto og etterhvert får vi en forbedret presentasjon av dine data i de digitale investeringsrapportene.

Vær oppmerksom på at investeringer i Alternative Investeringsprodukter (AIF) som f.eks. eiendomsprosjekter, har egen prisstruktur. Slike produkter har ingen årlig forvaltning som skissert i tabellen over, men man betaler en kostnad ved oppstart av prosjektene. Det påvirker dog den totale portefølje størrelsen og således kan den gi en lavere kostnad på resten av porteføljen.

For eksisterende kunder trer den nye prisstrukturen i kraft 14 dager etter publisering av denne nyheten.

 

Ønsker du en prat med din/en rådgiver?

Nå er det skatterapportering og selvangivelse som opptar våre kunder.
Ønsker du en prat med rådgiver så book tid nå. Husk å få med skattefradrag for rådgivningstjenesten i Njord Kapitalforvaltning.

Ring gjerne rådgiveren direkte eller send oss en e-post .

 
 
Forrige
Forrige

Navnebytte Trac Services

Neste
Neste

Vi må være tydelige