Tilbake for fullt

Stein Ola Skårer arbeider nå som rådgiver i Njord Kapitalforvaltning

Stein Ola Skaarer har igjen tatt på seg rådgiveruniformen i Njord Kapitalforvaltning Innlandet. Etter å ha startet egen virksomhet med Badstubåt, samt arbeidet med compliance (sjekk av rutiner og dokumenter) i Njord Kapitalforvaltning er han nå tilbake for fullt som rådgiver. Badstubåten flyter jo også bra nå, sier Stein Ola.

Jeg har hatt gleden av å være med å utvikle flere nye unge rådgivere de siste årene. Nå vil jeg selv også være med på alt det spennende som skjer i Njord. Jeg blir trigget av å kunne jobbe som rådgiver og bare ha fokus på kundenes beste.

Stein Ola har de siste årene vært sensor for rådgivere som har sertifisert seg i den norske Autorisasjonsordningen. Arbeidet har også vært med å bidra til at Njord Kapitalforvaltning har et uttalt ønske om å utvikle rådgiver konseptet enda videre. Derfor fortsetter Stein Ola også med trening og utvikling av rådgivere.

Vi ønsker å bli enda bedre både på kommunikasjon og illustrasjon av forslagene, slik at vi kommer enda tettere opp til forventningene kundene har. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene og alle kundemøtene.

Njord Kapitalforvaltning tar blant annet i bruk et nytt verktøy for rådgivere som vil gi rådgivere en enda bedre oversikt over porteføljer og muligheter. I tillegg utvikler produktleverandører seg kontinuerlig og Njord Kapitalforvaltning samarbeider med utvalgte leverandører som har unike egenskaper. Sammen vil det sikre gode muligheter for å bygge optimale porteføljer for våre kunder.

Forrige
Forrige

Ny leder på Sørlandet

Neste
Neste

Opprykk!