Ny leder på Sørlandet

Benedicte Andresen skal lede Njord Kapitalforvaltning sin avdeling på Sørlandet. Hun kommer fra lederjobben ved Family Sports Club i Søgne og har tidligere 10 års erfaring fra SpareBank1 SR-Bank som finansrådgiver, rådgiver-utvikler og Banksjef i Søgne.

Jeg gleder meg til å komme i gang å jobbe med teamet her i Sør og utvikle Njord Kapitalforvaltning videre sammen med de som har arbeidet i selskapet i lang tid.

Benedicte starter for fullt den 01. april, men vil bli å se på kontoret i Markensgate i Kristiansand allerede i ukene før oppstart. Teamet på Sørlandet består nå av Thomas Zernichov, Kristian Fjærbu Løhaugen Vikstøl og Benedicte Andresen. I tillegg er vår Administrerende direktør David A Syversen og utviklingsansvarlig Stein Ola Skårer også ofte tilstede på Sørlandet.

Det er spennende å ta del i generasjonsskiftet som skjer i Njord Kapitalforvaltning på Sørlandet. Jeg gleder meg også til å være med å videreutvikle og forbedre vårt rådgivnings arbeid. Vårt fokus på kundens beste vil være enda tydeligere i fremtiden.

Njord Kapitalforvaltning gjennomførte fusjoner mellom selskapene i Sør og Øst i 2021 for å bygge en sterkere organisasjon. Det var et klart ønske å utvikle rådgiver konseptet gjennom å investere i rådgivers verktøy og utvikle rådgivere i tråd med vår filosofi. Vi gleder oss til å ta fatt på de spennende årene vi vil få fremover.

Forrige
Forrige

I generasjoner

Neste
Neste

Tilbake for fullt