I generasjoner

Geir Åge Tømterud har gjennom de siste 30 årene forvaltet penger for en rekke familier. Familier som begynte i det små og som i dag overfører store formuer til neste generasjon.

Det er ikke markedstiming som har skapt veksten. Det er fornuftige innskudd, god forvaltning og tiden som har skapt formuene. En kombinasjon av kvalitet og tålmodighet.

Geir Åge har arbeidet på Innlandet med kapitalforvaltning i flere tiår. Det har gitt han god og nær kontakt med mange av sine kunder. Familiebedrifter, gårdsbruk, investorer og vanlige lønnsmottakere. Over tid har dette også blitt mange svært formuende personer. Til grunn for gode porteføljer ligger en god samtale om behov og en plan som vi forholder oss til fremover.

Det er for meg viktig å vite hvor vi står og hvor kunden ønsker å gå. Da kan vi stake ut en kurs og sette opp en fornuftig plan. Deretter blir det jo å bygge en portefølje som passer den enkelte og følge den opp i årene som kommer.

Verden er i stadig endring noe som påvirker investorers trygghet og risikovilje underveis. En god dialog og tillit til rådgiver er grunnleggende for å ri av stormer og ta del i oppturer. I Njord kan rådgiver sette sammen fornuftige porteføljer som vil møte det uforutsette på en forventet måte samtidig som rådgiver hele tiden må være “på ballen”.

For meg er det viktig å hele tiden være i dialog med mine kunder. Spesielt i tider der nyhetsbildet er krevende, og markeder svinger. Da er det viktig å ha is i magen og ikke foreta irrasjonelle valg, men løfte blikket og la porteføljene få gjøre jobben.

For oss i Njord Kapitalforvaltning er investeringsrådgivning det viktigste. Vi kombinerer godt erfarne rådgivere med unge rådgivere som har spesialisert utdanning. Det gir et dynamisk og aktivt team som har med seg historien inn i møtene. Rådgiverne i Njord Kapitalforvaltning har ingen direkte lønn knyttet til forslag vi gir kundene.

Njord Kapitalforvaltning forhandler frem returprovisjon fra alle fondsforvaltere som godkjennes av vår investeringskomite.
Returprovisjonen utbetales i sin helhet til våre kunder hvert kvartal.
Du kan lese mer om fond her.

 

Nå kan du avtale tid med en rådgiver!

Det første møtet er gjerne en uforpliktende prat.

Forrige
Forrige

Nye Rapporter!

Neste
Neste

Ny leder på Sørlandet