Nye Rapporter!

Vi har i lengre tid jobbet med vår leverandør Trac Services for å oppgradere rapporteringen. Ny versjon er nå på plass og det blir felles innlogging for alle Njord kunder. Designen er ny, men samtidig gjenkjennelig fra forrige versjon. Det viktigste er at vi kan gi våre kunder en fortsatt god oversikt over investeringene samlet i en rapport.

Njord har i en årrekke vært i stand til å rapportere alle typer verdipapirer i en rapport. Dette er unikt og har vært mulig gjennom godt samarbeid med Tracs.

Ny rapport vil også gi en grafisk fremstilling av porteføljen.

Samarbeidet med Tracs gir nå enda bedre rapportering for våre kunder.

Vi velger å fortsatt beholde gammel innlogging i en periode for sikkerhets skyld. Du finner den nye og den gamle innloggingen på samme side som før.

Det er gledelig at vi nå har fått på plass den nye rapporteringen. Vi har i en årrekke klart å samle alle investeringer i en rapport, nå kan vi også enklere se utviklingen og innholdet.
— David Arman Syversen

Dette er illustrasjonsbilder hvordan systemet er bygget opp og skal utvikles. Noen av funksjonene først vil komme på et senere tidspunkt. Ta kontakt med din rådgiver hvis du ønsker en dialog rundt rapporteringen.

Forrige
Forrige

Reinvestere i eiendom?

Neste
Neste

I generasjoner