Opprykk!

Thomas Zernichow har arbeidet deltid i Njord Kapitalforvaltning de siste årene. Samtidig har han spilt profesjonell fotball i Jerv. Han var med å spille Jerv opp til Eliteserien i desember og hans siste kamp var derfor opprykkskampen mot Brann.

Det er noe av det villeste jeg har vært med på. Den fotballkampen vil jeg aldri glemme. Det var deilig å klare opprykk til Eliteserien med Jerv og det er samtidig deilig å vite at når skal jeg spille 100% for Njord Kapitalforvaltning.

Thomas gikk 01. januar 2022 inn i full stilling som rådgiver på Sørlandet. Han har allerede rukket å bli en erfaren rådgiver siden han først kom til Njord Kapitalforvaltning i 2019. Med Master i økonomi tok Thomas raskt fatt på sertifiseringen. Som rådgiver har han gradvis bygget kunnskap og erfaring basert på dialog med forvaltere og kunder.

Jeg fikk noen fine år med opplæring i faget her på kontoret og etterhvert god dialog med mange kunder. Det har vært et generasjonsskifte i Njord Kapitalforvaltning på Sørlandet og det blir gøy å ta fatt på alle oppgavene nå i full stilling.

Sammen med Kristian og Benedicte skal Thomas ta godt vare på kundene i Njord Kapitalforvaltning på Sørlandet. Det blir forbedrede verktøy for rådgivere, spennende produktutvikling og mer kunderettet rådgivning i årene fremover. Vi er klare for Eliteserien i Investeringsrådgivning!

Forrige
Forrige

Tilbake for fullt