Emisjon Fulltegnet

Emisjonen for å kjøpe kombinasjons eiendommen på Kjeller ble fulltegnet i midten av februar og oversteg 200 millioner kroner i egenkapital. Eiendomsverdien er rundt 600 millioner kroner og eiendomsmassen er på 31.500 kvadratmeter fordelt på tre bygg.

Her fra en av kombinasjonslokalene som gjør eiendommen ekstremt fleksibel.

Stor oppmerksomhet i media

Transaksjonen er viet stor oppmerksomhet i media da dette har vært en interessant og betydelig transaksjon i markedet i 2023. Estate og Finansavisen har begge omtalt saken med store typer. Det har uten tvil vært en spennende transaksjon å være en del av.

Passer til Njord Kapitalforvaltning sine kunder

-Eiendommen passer vår investeringsstrategi veldig bra og interessen for eiendommen var veldig høy. Emisjonen ble fulltegnet og oversteg 200 millioner kroner. Dette gjør det til et stort og viktig prosjekt for oss og våre kunder, sier David A. Syversen i Njord Kapitalforvaltning til Estate.

Det er en eiendom som er godt diversifisert på leietaker siden. Selskaper som Ahlsell Norge, Dekkmann, Dunlop Hiflex, Snap Drive, Kaffebryggeriet og Consafe Logistics for å nevne noen.

Byggene holder en meget god teknisk standard forteller Halvdan Grøm i Njord Securities og han er videre tydelig på at det i årene fremover vil være en oppside i leiekontrakts situasjonen. Over 70% av avtalene vil kunne reforhandles de kommende årene fastslår Grøm.

Finansieringen og samarbeidet med bank gir også gode forutsetninger for en utvikling i tråd med forventningene vi har til bygget.

Vi gleder oss over at nesten 250 av våre kunder har investert i eiendommene på Kjeller, og ser frem til å begynne å drifte bygget for å skape en hyggelig reise for aksjonærene.

Forrige
Forrige

Hva våre kunder mener

Neste
Neste

NæringsEiendom 2023…