Samarbeid som styrker vårt kundefokus

Samarbeid med advokatfirma

Advokatfirmaet Nova

Hos Nova er det dedikerte advokater som er lidenskapelig opptatt av å levere førsteklasses service og kvalitet i alt de gjør. De jobber med selskaper i alle størrelser, organisasjoner og privatpersoner, og teamet består av dyktige fagfolk.

Njord Kapitalforvaltning har i en årrekke vært rådgiver for formuende mennesker over hele landet. I 2022 åpnet vi et fullverdig kontor i Oslo. I vår investeringsrådgivning kommer vi ofte over spørsmål som vi anbefaler våre kunder å få belyst av juridisk ekspertise. Vi har derfor siden i vinter vært på jakt etter en samarbeidspartner på juridiske tjenester i Oslo. En samarbeidspartner som setter kunden i fokus og som har nødvendig kompetanse og lidenskap til å gjøre en god jobb for kundene.

Samarbeid med Advokatfirmaet Nova

Vi er derfor veldig fornøyde med å kunne fortelle at vi har inngått samarbeid med Advokatfirmaet Nova. Vi har mange felles interesseområder, ønsker å utvikle hverandres kompetanse og gi våre kunder bedre opplevelser i tiden fremover.

I Njord Kapitalforvaltning er vi rådgiverorienterte, og vår utvilsomme styrke ligger i møte med våre kunder. Vi arbeider hver dag for at våre kunder skal ha et førsteklasses team rundt seg og til enhver tid ha investeringer som passer ut fra behov og målsetting. Våre ansatte er hjelpsomme, nysgjerrige og interessert i å møte kundene.

Daglig leder i Njord Kapitalforvaltning i Oslo, Gisle Høyrem forteller om Nova med entusiasme. -I vårt første møte med Nova opplevde vi den samme genuine interessen for kundene. Nova har mange dyktige advokater som er spesialister på sine områder. Advokater skal ofte yte bistand og hjelpe sine klienter over tid. Da er det viktig at teamet består av vennlige fagfolk, forklarer Høyrem.

Gode diskusjoner og interessante tema som engasjerer

-Den siste tiden vi har blitt enda bedre kjent med Nova. Det er motiverte mennesker som lever for å yte høy service og kvalitet i sitt arbeid. Advokater med allsidig bakgrunn og advokater med spisskompetanse innenfor rettsområdene Fast eiendom, Forretningsjus, Idrettsjus og Private klienter. De bistår mindre, mellomstore og store selskaper, organisasjoner, samt privatpersoner.

-Vi kan skrive under på at de er kompetente, engasjerte, tydelige og ikke minst svært hyggelige mennesker, avslutter Høyrem.

For Njord sin del handler et samarbeid om å skape noe nytt og spennende som gir våre kunder merverdi, derfor har vi valgt advokatfirma Nova. De fleste paragrafer innenfor lover og regler står uendret over tid, men det er også stadige endringer innenfor områder som påvirker oss både privatpersoner og selskaper.

Nova er et advokatkontor med 3o års historikk, men har valgt å legge vekt på å være nytenkende, derav navnet Nova. For oss passer det utmerket, da det innenfor Kapitalforvaltning ofte skjer endringer i lover og regler. Det kan være pensjon, skatteregler eller eierskapsforhold. Endringene man som investor må forholde seg til og kanskje tilpasse seg til for å nå sine mål.

Erik Rosen, Managing Partner i Nova er opptatt av hvordan man forvalter sine verdier gjennom ulike selskapsstrukturer. Han snakker også varmt om hvordan de har bistått mange med fremtidsfullmakter og ikke minst det gode med å ligge i forkant av kommende arveoppgjør.

-Vi har bare gode erfaringer med de som kontakter oss i god tid før det oppstår hendelser eller ønsker å gjøre gode tilpasninger ut fra forventede regelendringer, forteller Rosen. Han er trygg på at vi sammen skal kunne løfte en del slike spørsmål for våre felles kunder på en god måte fremover.

Vi vil sammen med Nova invitere til arrangementer med innhold som overlapper våre kompetanseområder og som er interessante for nye og eksisterende kunder. Vi vil ta for oss flere ulike tema som for eksempel Fremtidsfullmakt, Arv og Selskapsoverdragelser. Vi ser frem til å dele vår kunnskap og bidra til din suksess.

Har du spørsmål, tanker eller innspill om vårt samarbeid med Nova, kan du når som helst kontakte oss for en uforpliktende samtale.

www.novalaw.no

www.njordkf.no

#NovaLaw #Samarbeid #Formuesrådgivning #JuridiskRådgivning #Forretningsutvikling #Renrådgivning #NjordKapitalforvaltning

 
 
Forrige
Forrige

Ærlig talt, hva synes du?

Neste
Neste

Navnebytte Trac Services