Ny eiendom i porteføljen?

Fleksibelt, lønnsomt og med sentral Beliggenhet

Sjekk med din rådgiver om denne investeringen passer inn i din portefølje.

Kjeller Eiendomsinvest

Like ved E6, utstillingslokaler, kontorlokaler, store lagerlokaler, parkering under lokk og et betydelig antall utvendig parkeringsplasser. Dette er et prosjekt vi har sett frem til å presentere i markedet. Tre eiendommer som sammen utgjør et attraktivt tilbud for en rekke leietakere.

Eiendommen er i dag fullt utleid og har alle gode forutsetninger for å bli en stabil investering, samtidig som det er interessante muligheter for å skape enda større verdier.

 

Geir Åge Tømterud
Partner Njord Kapitalforvaltning

“Jeg har bygget porteføljer som inkluderer eiendom i tyve år. Det har vært en basis og en stor del av suksessen for våre kunders kapital. Det skaper forutsigbarhet, gir utbetalinger underveis og gir stabilitet i porteføljen. For kunder som tenker langsiktig har dette vært en god reise. Jeg gleder meg til fortsettelsen!”

Emisjonen starter Den 23.12

I Njord Kapitalforvaltning har vi utpekt aksen Oslo - Gardermoen som et spesielt interessant område. Det å finne riktige eiendommer for våre kunder i dette området fordrer et godt arbeid over tid. Vi har i en årrekke levert gode eiendomsinvesteringer i vårt forretningsområde, fra Sørlandet, Østlandet og Innlandet.

Det er løpende tegning og din rådgiver har tilgjengelig all informasjon om prosjektet.

Ønsker du kontakt med din rådgiver?

I forkant av et investeringsforslag vil rådgiver gjennom samtaler med deg avklare om Kjeller Eiendomsinvest passer ditt behov og investeringskompetanse.

Forrige
Forrige

Webinar om Eiendom

Neste
Neste

Investering i renter